Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Това тази на която прави мотора ли е???
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Същата!!!
      Имам и снимки как сменям радиатор на парното,грозна картина(преди да видя как ти го правиш де).С една дума в чудо се видях.
      Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
      166 2.4 JTD '02
      164 2.5 TD '98 ex
      Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.

Comment

• Първоначално публикувано от MILEN 76 Покажи съобщение
        Същата!!!
        Имам и снимки как сменям радиатор на парното,грозна картина(преди да видя как ти го правиш де).С една дума в чудо се видях.
        Човече, настръхнах като видех баба ти помлена. Нали ти си жив и здрав - това е по важното.
        Ще я правиш ли?
        Сподели как се почувства по време на удара - в смисъл сигурна кола ли е 164-та по това което си усетил?
        Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Тая работа е миналата година ся сме...

С нова де тая отдавна е готова.
          166 2.4 JTD '02
          164 2.5 TD '98 ex

Comment

• Аз помислих ,че сега сте я треснали след толкова ремонти и проблеми.
            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Имаше тема бре хора.От март миналата година.Аз ся съм си читав с новичка друга(така става когато дадеш на друг да ти кара колата)Ама зада не се спами другаде тук му е мястото?Нали?
              166 2.4 JTD '02
              164 2.5 TD '98 ex

Comment

Имаше тема бре хора.От март миналата година.Аз ся съм си читав с новичка друга(така става когато дадеш на друг да ти кара колата)Ама зада не се спами другаде тук му е мястото?Нали?
                Бе така кажи бре.

Comment

• Пък ей тъй си смених радиаторчето на парното (от де да знам че имало и по безболезен начин)
                  И горката колица в чудо се видя
                  Attached Files
                  166 2.4 JTD '02
                  164 2.5 TD '98 ex

Comment

Пък ей тъй си смених радиаторчето на парното (от де да знам че имало и по безболезен начин)
                    Познавам и други ненормалници, ма "ти си машина човече". Лелееее - мен сърце нема да ми даде да я разчекна бабата като жаба съща в час по биология.
                    * BTW некой има ли опит с отваряне на блокирали врати - Icedoc подарява врата за суперка и като я зема може би вече ще удари часът баба ви (мойта фафла) да се превърне в 4-врато лимо, щот досега беше спортна двуврата бичкия .
                    Бирата за разбирачи и консултанти е осигурена.

Comment

Пък ей тъй си смених радиаторчето на парното (от де да знам че имало и по безболезен начин)
                      Миленски - бе кат гледам как си извадил радиаторчето и се чуда - дал'ни мойш си смени сегментите през ауспуха???

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                        Миленски - бе кат гледам как си извадил радиаторчето и се чуда - дал'ни мойш си смени сегментите през ауспуха???
                        Ако е учил за гинеколог мисла нема да има проблем.
                        164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• ^ Ако бях учил таквоз нямаше ся да карам Алфа
                          166 2.4 JTD '02
                          164 2.5 TD '98 ex

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                            Ако е учил за гинеколог мисла нема да има проблем.
                            Първоначално публикувано от MILEN 76 Покажи съобщение
                            ^ Ако бях учил таквоз нямаше ся да карам Алфа
                            Като се знам какъв съм инжинер ме е страх да отида на доктор .
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• 164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                                Като се знам какъв съм инжинер ме е страх да отида на доктор .
                                Дубри утрю. Sunny - Зе ми думите от устата.

Абе нема ли мераклии за Каварна?

Comment

Working...
                                X